Trackman

Trackman Go

Last ned appen og angi mål du vil oppnå og få alle dine data i egen lomme. Det har aldri vært enklere å komme i gang.

PEGG Golf Pro Marc Rogerstee off

Dobbel radar

Den ene radaren registrerer alt din kølle gjør, mens den andre konsentrerer seg om ballbanen. For mest mulig nøyaktig data.

TrackMan Analyse

Alle slag- og balldataene dine vises med presis nøyaktighet. Så hvis du tror du vet hva simulatorgolf kan gjøre, tenk igjen.

Data levert i sin reneste form.

Analyser og diagnostiser med faktabasert tillit. Ikke bare føl prestasjonen, men analyser den også. Pleier og utvikler alle nivåer av talent. Introduksjonen av TrackMan 4 er kulminasjonen av en tre-årig reise som begynte som et initiativ for å designe og konstruere den kraftigste og mest nøyaktige golf Launch Monitor som noen gang er bygget.

Resultatet er Dual Radar Technology - en radikal transformasjon i måten radarteknologi brukes i golf i dag. Ved å bruke to radarsystemer i stedet for ett for å oppnå maksimal datakvalitet og økte oppsamlingshastigheter.

Trackman har mange funksjoner.

Om du laster ned appen i tillegg, så kan du følge med din progresjon over tid.. Og , ikke minst, sammelign dine pretasjoner med proffene i tourene.

PEGG Trackman Combine

Trackman Combine

TrackMan Combine er en standardisert test som lar deg identifisere styrker og svakheter i golfspillet ditt. Sammenlign og benchmarke deg mot de beste spillerne i verden. Se navnet ditt på verdensomspennende ledertavler, eller lag ditt eget med en gjeng venner eller en gruppe fra din lokale klubb.

slaganalyse

Hver gang du slår et slag, mottar du nøkkelinformasjon i sanntid. Velg en visning som passer dine behov, fra lettfattelige tall til videoopptak til en 3D-visning av ballbanen.

PEGG Trackman Normalisering

Normalisering

Normalisering lar deg passe og undervise i alle værforhold og med alle balltyper. Det konverterer ballnummeret ditt til det du ville ha slått med en premiumball! Det lar deg også se hva ballbanen ville ha vært under rolige forhold. Du kan til og med justere temperatur og høyde for å se hvordan de påvirker avstand og bane. En veldig populær funksjon blant både tour-spillere og trenere.

PEGG Trackman multikamera opptak

Multikamera opptak

Fang opp, sammenlign og forbedrer din sving med vår toppmoderne videoprogramvare. Naviger raskt og få tilgang til videoer, modellsvinger og tegneverktøy. Bruk det innebygde radarsynkroniserte kameraet og legg til 3D-grafikkoverlegg av alle hoveddataparametere.

Testsenter

Testsenter lar deg designe en spesifikk test som passer ditt behov. Generer dine egne testprotokoller som fokuserer på wedger, driver eller tilfeldige avstander. Du har nok kontroll til å lage en treningsplan.

PEGG Trackman Sammenlign

Sammenlign

Sammenligningsfunksjonene gir en rask og enkel løsning for å lage det grafiske studenten din eller du selv trenger. Med enkel tilgang til slagbiblioteket kan du finne sammenligningsslaget du leter etter, enten fra en venn eller en tour-spiller. 

PEGG Trackman Optimizer

Optimizer

Med Optimizer kan du se det virkelige potensialet til et gitt slag. Du kan også se hvilke parametere du trenger å jobbe med, og hvordan du trener mot det perfekte slaget.

PEGG Trackman Screencast opptak

Screencast opptak

Den komplette oversikten din leveres på en skjerm med data og video samtidig. "Voice over" for å forklare hvert trinn i ditt sving, 3D-grafiske overlegg og intuitive tegneverktøy for å finne områder å jobbe med.

PEGG Trackman Flerspråklig

Flerspråklig

Oversett innsikten eller anbefalingene dine til andre språk. Velg mellom japansk, kinesisk, spansk, fransk og tysk og del med hvem du vil i verden. Koble til TPS-programvaren eller TrackMan Golf iOS-appen via visningsmodus og fortsett øktene dine på ditt valgte språk.

PEGG Trackman brande og dele informasjon

Brande og dele

Merke og del det du gjør, fra videoer til screencast til rapporter. Hver innspilt leksjon gir deg innflytelsesrik rekkevidde for digital markedsføring - alt merket med navnet ditt eller anleggslogoen. Gjør det sømløst ved å laste det opp direkte til MyTrackMan.com - et populært nettsamfunn der innholdet ditt deles øyeblikkelig med elevene eller vennene dine.